Egyedi és páratlan megoldások szakértője.. fejlesztés.. kivitelezés.. üzemeltetés..

Rólunk

Pana-Tech Kft. története és minőségpolitikájaCégünk informatikával, távközléstechnikával, biztonságtechnikával, beléptető- és videó rendszerek telepítésével foglalkozik, ami a mi felfogásunk szerint nemcsak az eszközök értékesítését jelenti, hanem egy ügyfélközpontú, hosszútávú kapcsolatrendszer kialakítását is. Nagy hangsúlyt helyezünk szolgáltatásunk színvonalára, ezzel is támogatva értékesítéseinket.

Szerződött partnereinknek egyedülálló módon folyamatos helyszini garanciát biztosítunk. Az esetek legnyagyobb részében a meghibásodott alkatrészt vagy egységet azonnal cseréljük, de ha szervizre van szükség, akkor a garanciás vagy a garancia időn túli ügyek elintézését is teljes egészében átvállaljuk.

Szakembereink 1990 -óta foglalkoznak informatikai hálózatok és telefon alközponti rendszerek üzembe helyezésével, irodák és irodaházak távközlési-, informatikai-, beléptető valamint videó rendszereinek üzemeltetésével.

Cégünk egyik profilja az irodaházak belső távközlési- és számítástechnikai hálózatának kialakítása, karbantartása és fejlesztése, valamint a külső szolgáltatókkal közreműködve a bérlők vagy tulajdonosok részére igényelt távközlési és internet szolgáltatások elérésének biztosítása, továbbá az épületeb belüli vonalkiépítések és áthelyezések kivitelezése.

Az elmúlt időszak során mind az irodaházak üzemeltetőivel, mind a bérlőkkel igen jó kapcsolatot sikerült kialakítani, ez főként annak köszönhető, hogy partnereink a fenti tevékenységi körrel kapcsolatban komplett, mindenre kiterjedő szolgáltatási rendszert kapnak, melybe a kábelezések, alközpont üzembe helyezések, programozások, külső szolgáltatókkal történő kapcsolattartások, ügyintézések, rendszergazdai tevékenységek és sok egyéb mellett az irodaházak tarifadíj számlázási rendszereinek kezelése is beletartozik.

A közelmúltban a megnövekedett igéyek kielégítésére számos egyedi rendszert is kiviteleztünk, pl: Ügyféltájékoztató rendszer, Rendszámfelismerő rendszer integrált WEB-es ügyfélkezelő felülettel, Tűzjelző rendszer, Sorompó rendszer, Forgalom számláló rendszer, Energetikai rendszer stb...

Az alközponti kivitelezésekben és a hálózatépítési technológiákban használt eszközök közül az évek folyamán saját tapasztalataink alapján sikerült kiválasztani a legmegbízhatóbbakat. Így távközlési téren a Panasonic, Bosch, Avaya, Alcatel. Hálózatépítési anyagok terén pedig az AMP, KRONE, LEGRAND, Nexans termékeit részesítjük előnyben.

Informatikai téren pedig a DELL, HP és az IBM termékeit preferáljuk, de kapcsolatban állunk a legtöbb nagyobb gyártóval, aki ezen a területen jelen van.